ابتدا  |  دربــاره مــا  |  ارتـبــاط با ما

محـصـولـات خـدمــات مقالـات پرسش و پاسخ استـخـدامـ نمـایندگی


کلیپ آموزشی نحوه کار پمپ ها


پــیــونــدهــا

پینک فیس
آپارات
اینستاگرامـ
شركت فولـاد خوزستان
پورتال سازمان ملی استاندارد ایران
شركت ملی نفت ایران

تعریف پمپ
تعریف پمپ

پمپ دستگاهی است که انرژی مکانیکی را به انرژی هیدرولیکی تبدیل میکند و نتیجه آن افزایش انرژی پتانسیل ( فشار سیال عبوری از پمپ) و یا انرژی جنبشی (سرعت سیال و انتقال سیال) میباشد.

به صورت کلی پمپ‌هـا به دو رده پمپ‌هـای دینامیکی و پمپ‌هـای جابجایی مثبت تقسیمـ میگردند. پمپ‌هـای دینامیکی پمپ‌هـایی هستند که در آنها انتقال انرژی به سیال به صورت دینامیکی میباشد.

پمپ‌هـای جابجایی مثبت پمپ‌هـایی هستند که سیال توسط آنها جابجا میگردد. به عبارتی تفاوت دو نوع پمپ اشاره شده در نحوه انتقال انرژی به سیال است. با مثال زیر میتوان تمایز دو نوع پمپ فوق را نشان داد. فرض کنید قرار است تکه سنگی از سطح زمین به ارتفاع ١٠ متری منتقل شود. این عمل را میتوان به دو طریق انجامـ داد: روش اول این است که با بستن سنگ به یک تکه نخ و چرخاندن و رها کردن ناگهانی آن سنگ به ارتفاع مورد نظر پرتاب کرد و در روش دومـ میتوان سنگ را از طریق جابجا کردن مثال استفاده از پلکان به ارتفاع ١٠ متری منتقل کرد. همانطور که ملـاحظه میشود در هر دوروش انرژی خاصی به صورت پتانسیل به سنگ داده میشود ولی در روش اول به صورت دینامیکی (سرعت) ودر روش دومـ به صورت جابجایی و در نهایت سنگ به ارتفاع مورد نظر منتقل شده است.

 

اطلـاعات عمومی در مورد الكتروموتور تقسیمـ بندی پمپ‌هـا

همانطور که درتقسیمـ بندی نشان داده شده در زیر آمده است هر کدامـ از دو رده پمپ دینامیکی و پمپ جابجایی مثبت در انواع مختلفی در صنعت وجود دارد.

 

اطلـاعات عمومی در مورد الكتروموتور انواع پمپ‌هـا    

* پمپ دینامیکی       

1. توربو پمپها (سانتریفوژ)          

    پمپ جریان شعاعی
    پمپ جریان مخلوط
    پمپ جریان محوری

2. پمپ مخصوص انژکتور

* پمپ جابجائی مثبت

1. پمپ رفت و برگشتی

    پمپ پیستونی
    پمپ دیافراگمی

2. پمپ دوار     

    پمپ دنده ای
    پمپ پره ای
    پمپ پیچی

 

اطلـاعات عمومی در مورد الكتروموتور پمپ‌هـای گریز از مرکز

اطلـاعات عمومی در مورد الكتروموتور کاربرد پمپ‌هـای گریز از مرکز

پمپ‌هـای گریز از مرکز به لحاظ کاربرد گسترده، هزینه پایین، و نگهداری و تعمیرات آسان، اغلب در واحد‌هـای صنعتی به کار گرفته میشوند. بیشتر این پمپها برای انتقال آب و سایر سیالـات سبک به کار میروند. پمپهای مزبور را میتوان برای پمپاژ دو قاب، خمیر و تراش‌هـای چوب و یا مواد سنگین دیگر به کار گرفت. اما هنگامـ پمپاژ این مواد باید شرایط خاصی را در نظر گرفت. تغییر پمپ‌هـای استاندارد به منظور انتقال مواد سنگین معمولـا به پروانه‌هـایی بااندازه و اشکال متفاوت نیاز دارد.

شما حتما بعنوان عضوی از گروه نگهداری تعمیرات تاکنون یک پمپ گریز از مرکز را تعمیر کرده اید و یا در انجامـ تعمیر آن یاری رسانده اید. شاید متوجه شده اید که پس از پیاده کردن لوله‌هـا و بدنه پمپ، کار برروی قسمتهای داخلی آن نسبتا ساده است.همین سادگی تعمیرات و نیاز اندک به نگهداری و تعمیرات باعث شده است که کاربرد پمپ‌هـای گریز از مرکز تا این حد گسترش یابد. در این جا به شرح قطعات داخلی و ساختمان پمپ میپردازیمـ.

 

اطلـاعات عمومی در مورد الكتروموتور طرز کار پمپ

طرز کار این پمپ بر اساس نیروی گریز از مرکز استوار است. همچنان که سیال وارد دهانه ورودی یابخش مرکزی پمپ میشود در اثر چرخش پره‌هـا به طرف بیرون رانده میشود. از آنجا که سرعت سیال در لبه بیرونی پروانه بیشتر است مقدار حرکت سیال افزایش مییابد. با ورود سیال بیشتر به داخل پمپ، مقدار حرکت سیال در بدنه پمپ که در بر گیرنده پروانه پمپ است افزایش مییابد سپس این سیال بافشار از دهانه خروجی پمپ به بیرون رانده میشود.

 


دانـلــود کـاتـالــوگ

معرفی   |   ارتباط با ما   |   محصولـات   |   خـدمـات   |   مقالـات   |   استخـدامـ   |   نمـایندگی

کلیه حقوق سایت محفوظ است. استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.
طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه فروشگاه اینترنتی نعلبندان